Logo deschakelbarendrecht.nl

Karin Slaughter bij The Read Shop

BARENDRECHT - De wereldberoemde, Amerikaanse thrillerauteur Karin Slaughter signeert donderdag 6 juni haar boek 'Laatste Weduwe' bij boekhandel The Read Shop Barendrecht. Wie een door de 'queen of crime' gesigneerd exemplaar wil, kan van 13.30 tot 15 uur terecht aan Middenbaan 82 in Barendrecht.  

Wie er niet bij kan zijn, maar wel een gesigneerd exemplaar wil, kan dit laten weten via barendrecht@readshop.nl en 0180 -617018. Wie een speciale opdracht in het boek wil hebben, dien vooraf te betalen.

Laatste weduwe is het nieuwe deel in de Will Trent-serie. Deze boekenserie speelt zich af in Atlanta. De hoofdrollen zijn weggelegd voor 'special agent' Will Trent, zijn partner Faith Mitchell en Angie Polaski. De eerste boeken in de serie zijn Triptiek en Versplinterd. Andere boeken in deze serie zijn: Gevallen, Genadeloos, Verborgen, Genesis en Verbroken.

In 'Laatste Weduwe' loopt een onschuldig winkeluitje uit op een nachtmerrie wanneer Michelle Spivey wordt ontvoerd als ze met haar dochtertje het winkelcentrum verlaat. De politie zet een zoekactie in gang, haar partner doet een emotionele oproep in de media, maar Michelle is en blijft spoorloos. Een paar weken later geniet Will Trent van een rustige zondag met zijn vriendin Sara Linton als er opeens luide sirenes afgaan. Sara en Will zijn erop getraind om hulp te verlenen in noodgevallen – ze gaan erop af in plaats van de andere kant op te rennen. Maar vandaag wordt dat instinct ze noodlottig. Binnen enkele uren loopt alles volledig uit de hand: Sara wordt gekidnapt en Will gaat noodgedwongen undercover om haar te redden. De situatie voert hen de bergen in, op weg naar de waarheid over het lot van Michelle en de confrontatie met een moordzuchtige radicale groepering.

Meer berichten