Afbeelding

Grootste Kiwanis Kinderfeest ooit

zaterdag 15 juni 2019 10:00

Zaterdag 15 juni vindt van 10 tot 17 uur voor de zesde keer het Kiwanis Kinderfeest plaats bij De Kleine Duiker. Kinderen van circa twee tot twaalf jaar kunnen zich volop vermaken. Aangezien De Kleine Duiker dit jaar twintig jaar bestaat, zorgen enthousiaste vrijwilligers ervoor dat dit feest nog groter wordt dan ooit.

Zo kunnen sportievelingen zich uitleven bij de stormbaan, bungee-trampoline, skippyballenrace, op de springkussens en in de kano's. Ook komt de brandweer langs, mogen kinderen zelf met een brandweerslang spuiten en in een brandweerwagen zitten, kunnen ze kijken naar voorstellingen van De Buurtjes, spelen in de ballenbak, genieten van de creaties van de ballonnenclown, swingen op muziek van DJ Fabrie en een brassband, zwieren in de draaimolen, kijken naar het schapen scheren en zelf pony rijden. 

Zoals ieder jaar zijn er bovendien weer mooie prijzen te winnen. Met een lot voor twee euro maakt iedereen al kans op de eerste prijs, toegang tot de Efteling voor zes personen inclusief zakgeld. De tweede prijs is een kindertransportfiets en de derde prijs, met dank aan Theater Het Kruispunt, een voorstelling naar keuze (mits niet uitverkocht) voor zes personen. Daarnaast zijn er nog allerlei cadeaubonnen in de wacht te slepen.

De opbrengst is altijd volledig bestemd voor goede doelen waarbij kinderen centraal staan. Dit jaar zijn dat stichting Pipa en De Kleine Duiker.