Afbeelding

BMX-wedstrijd in Barendrecht

zondag 9 juni 2019 10:30

BARENDRECHT - Fietscrossclub Barendrecht kijkt terug op een mooi eerste jaar op haar BMX-locatie op Sportpark De Bongerd. Een jaar waarin we een professionele weg zijn ingeslagen en er een fundering is gelegd waar iedere sporter zich gewaardeerd en uitgedaagd voelt. Een vereniging waar plezier de boventoon voert en ze met elkaar de schouders eronder zetten.

Mede dankzij de inzet, (financiële) steun en betrokkenheid van sponsoren en vrijwilligers kunnen projecten uitgevoerd worden en voelt het bestuur zich gesteund in de door haar ingeslagen weg. Met een groot aantal wedstrijdrijders en veel enthousiaste, nieuwe leden kijkt de vereniging uit naar de BMXTrofee West competitiewedstrijd op zondag 9 juni.

De vereniging nodigt iedereen uit om een kijkje te komen nemen bij een sport waar snelheid, lef, techniek en slim fietsen te boventoon voeren. Een sport waar strijd geleverd wordt op de baan, maar na de gereden race vooral vriendschap overheerst.

De BMX-wedstrijd wordt gehouden op zondag 9 juni en begint rond 10.30 uur. Vanaf 14.30 uur zullen de finales gereden worden.