Logo deschakelbarendrecht.nl
Woensdag is Hein van der Loo (48) geïnstalleerd als de nieuwe burgemeester.
Woensdag is Hein van der Loo (48) geïnstalleerd als de nieuwe burgemeester.

Broodje met de burgemeester

HEERJANSDAM - Sinds woensdag 5 juni is Hein van der Loo de nieuwe burgemeester van Zwijndrecht. Hij kijkt er naar uit om kennis te maken met inwoners en ondernemers uit Zwijndrecht en Heerjansdam. Ook is hij erg benieuwd wat de gemeente zoal te bieden heeft.

Wie kunnen dat beter laten zien dan de inwoners, ondernemers en verenigingen zelf? Bekijk in het filmpje de oproep van de burgemeester om een broodje te eten: https://youtu.be/H4eUK_wpJts.

Burgemeester Van der Loo: ,,Mag ik binnenkort met u kennismaken? Dat lijkt me hartstikke leuk!"

De burgemeester schuift met zijn eigen boterhammen graag bij aan tafel. Dat kan zijn thuis, in de buurt, bij een vereniging of bedrijf. Wie ervoor zorgt dat er ook nog vijf andere mensen bij de bijeenkomst aanwezig zijn, kan de burgemeester op bezoek krijgen.

De uitnodiging voor 'een broodje met de burgemeester' kan tot 15 juli gemaild worden naar mevrouw C. Sanawi van gemeente Zwijndrecht, CI.Sanawi@zwijndrecht.nl. Een kaartje sturen kan ook: Gemeente Zwijndrecht, Broodje met de burgemeester, t.a.v. burgemeester Hein van der Loo, Postbus 15, 3330 AA, Zwijndrecht. Geef duidelijk aan waarom de burgemeester wordt uitnodigd en welke mensen hierbij aanwezig zijn.

Foto: Met ambtsketen

Woensdag is Hein van der Loo (48) geïnstalleerd als de nieuwe burgemeester.

Meer berichten