Logo deschakelbarendrecht.nl

ZZF RIB Rally

BARENDRECHT - Op zaterdag 15 juni, de dag voor Vaderdag, houdt Berkman Energie Service de jaarlijkse ZZF RIB Rally. Samen met het Zeldzame Ziekten Fonds en Revolt bezorgen ze deze dag kinderen met een zeldzame ziekte en hun vaders een bijzondere dag op en langs het water bij Jachthaven Marina in Barendrecht. Ouders en kinderen worden uitgenodigd voor een rit in één van de supersnelle RIB-boten, die snelheden van boven de honderd kilometer per uur kunnen behalen.

Door de hoge snelheid zullen ze een spectaculaire tocht beleven, kunnen ze optimaal genieten en zich heel eventjes niet ziek voelen. Er wordt speciaal gevaren voor de elfjarige Nova. Al sinds haar geboorte heeft zij de ziekte CVID. Naast alle aanwezige kinderen deze dag een lach op hun gezicht te willen bezorgen, heeft het ZZF zich ook tot doel gesteld om vijftienduizend euro op te halen voor onderzoek naar de ziekte van Nova.

Als familiebedrijf hecht Berkman veel waarde aan de omgeving. Ze steunen daarom elk jaar een goed doel dat zich op een persoonlijke en betrokken manier inzet voor families en gezinnen. Dit doen zij inmiddels al vier jaar op rij voor de stichting Zeldzame Ziekten Fonds. Deze stichting zet zich in voor mensen met een bijzondere ziekte. Dit doen zij door middel van het inzamelen van geld voor wetenschappelijk onderzoek en door bekendheid te geven aan deze ziektes. Ook organiseren zij lotgenotencontactdagen, waarbij ze alles doen om een glimlach op het gezicht van zieke kinderen te toveren.

De ZZF RIB Rally wordt volledig mogelijk gemaakt door Berkman Energie Service, Revolt by John Biesheuvel en bedrijven die zich belangeloos inzetten. Samen stellen zij tijd, geld, boten, professionele schippers, versnaperingen en andere diensten beschikbaar. Alle geldelijke bijdragen, die met de sponsoring voor dit evenement worden geworven, komen voor honderd procent ten bate van het onderzoeksproject voor kinderen met CVID. 

Meer berichten