Logo deschakelbarendrecht.nl

Nog één week foto's insturen

BARENDRECHT - Historische Vereniging Barendrecht heeft voor het ZomerFeest op 29 juni een fotowedstrijd georganiseerd. Het thema is 'Vervoersmiddelen'. Fotografen, jong en oud, worden uitgenodigd hun beste en meest recente foto in kleur of zwartwit hiervoor in te brengen.

Er kunnen maximaal twee opnames worden ingezonden, elk met een resolutie van minimaal 1MB. Inzenden kan nog tot 22 juni via info@historischbarendrecht.nl. Onder vermelding van: fotowedstrijd ZomerFeest.

De hoofdprijs is een antieke (niet gerestaureerde) balgcamera. De overige foto's krijgen een eervolle vermelding bij de expositie. De inzenders krijgen hun afdruk mee. De winnende foto's zullen, met naamsvermelding, te zien zijn tijdens een expositie op het ZomerFeest bij Historische Vereniging Barendrecht in het museum van D'Ouwe School.

Het beoordelen van de ingebrachte foto's wordt gedaan door bekende vakfotografen uit de regio. Hierover is geen correspondentie mogelijk. De foto's kunnen na de expositie worden opgenomen in het fotobestand van Historische Vereniging Barendrecht. Zie ook www.historischbarendrecht.nl.

Meer berichten