Logo deschakelbarendrecht.nl

Laatste kaarten voor energiesymposium

BARENDRECHT - Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar voor het energiesymposium op zaterdag 15 juni. Dit gratis symposium waar vanuit de Barendrechtse blik gekeken wordt naar de energietransitie, is een initiatief van Echt voor Barendrecht (EVB) in samenwerking met Bewonersvereniging Buitenoord (BOBO). Het symposium is van 10 tot 13 uur in de grote zaal van De Baerne. Gespreksleider en dagvoorzitter is Marco Visscher, journalist en schrijver van onder meer 'De energietransitie en Ecomodernisme'. Sprekers zijn Kees Pieters van Democratisch Energie Initiatief, Lennard Seriese van Stedin en Jan Groenhof, inwoner van Buitenoord en bouw- en isolatie-expert.

Het programma is als volgt: 9.30 uur: inloop; 10 uur: openingswoord; 10.05 uur: algemene inleiding door Marco Visscher; 10.25 uur: Democratisch Energie Initiatief, Kees Pieters; 10.45 uur: Stedin, Lennard Seriese; 11.05 uur: Bouw/isolatie-expert Jan Groenhof; 11.25 uur: pauze; 12 uur: vraag en antwoord publiek aan de hand van stellingen; 12.40 uur: afsluiting en visie EVB; 12.55 uur: slotwoord; 13 uur: einde.

De muzikale omlijsting wordt gedaan door de Barendrechtse nederpop- en kleinkunstformatie 'Van Bezemwijk'. Opgeven voor dit symposium kan bij Dick Heijboer via dickheijboer@echtvoorbarendrecht.nl.

Meer berichten