Logo deschakelbarendrecht.nl

Fun2Run finisht op Global Running Day

BARENDRECHT - Tien weken geleden startten 21 enthousiaste deelnemers met de Fun2Run Start hardloopcursus en veertien deelnemers met de hardloopcursus Next. Woensdag 5 juni was de laatste trainingsavond. Met een gezonde dosis spanning liep iedere start-deelnemer in persoonlijk beste tempo de vijf kilometer. Nex- deelnemers liepen een route van 7,4 kilometer. De cursusafsluiting viel samen met Global Running Day, de dag waarop wereldwijd samen lopen wordt gevierd.

Fun2Run Start is een beginnersgroep; iedereen met een goede gezondheid kan deelnemen en loopervaring is geen vereiste. Deelnemers van Fun2Run Next zijn bij de start van de cursus in staat vier kilometer te hardlopen zonder pauze. Het doel is werken aan de looptechniek en sneller en verder hardlopen.

In oktober starten Marina Witkamp-Weijgertse en Marjolijn Westerink-Mak weer met de loopcursus Start en Next. Meer informatie is te vinden op Facebook: Fun2Run Barendrecht. Aanmelden voor de hardloopcursussen kan al via: fun2run2018@gmail.com.

Meer berichten