Afbeelding

Open huis bij JBCreatief

Algemeen

BARENDRECHT - In het weekend van 22 en 23 juni is de zomereditie van het Landelijk Atelierweekend. Dat is een initiatief van de Stichting Kunstweek. In Barendrecht stelt Joke van den Heuvel-Bennis haar woning en atelier open. Zij zit achter de naam van JBCreatief.nl.

Niet alleen zijn haar vele schilderijen te bewonderen, ook is te zien waar zij dit allemaal doet en kan men haar aan het werk zien. Joke is autodidact en experimenteert met de verschillende schildertechnieken, van realistisch tot impressionistisch. Een terugkerend thema zijn kleurrijke stadsgezichten. Daarnaast zijn portretten van dieren, landschappen, bloemen en muurschilderingen te zien.

Joke neemt morgen voor de derde keer deel aan de Kunstmarkt in Barendrecht. In oktober zal zij weer deelnemen aan de Kunstroute. Dan zijn er weer nieuwe werken te zien. Tevens geeft zij bij haar thuis diverse workshops en kan men in klein groepsverband vrije schilderlessen volgen.

Joke heeft haar atelier aan Kempenaar 44 in Barendrecht en is volgend weekend zowel op zaterdag als zondag geopend van 12 tot 17 uur. Meer over de deelnemers is te vinden op www.landelijkatelierweekend.nl.

Advertenties uit de krant