Logo deschakelbarendrecht.nl

Staatssecretaris op bezoek bij Wiedewei

BARENDRECHT - Een bijzonder bezoek bij de groene kinderopvanglocatie Wiedewei Paddewei in Barendrecht op dinsdag 11 juni. Tamara van Ark en Maaike van Tuyll van Serooskerken, respectievelijk staatssecretaris en directeur Kinderopvang bij het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, namen een kijkje bij deze vestiging. Carola Winter, de Pedagogisch Professional van het jaar, gaf hen een rondleiding.

Wat is Wiedewei en hoe ziet groene kinderopvang eruit? Dat konden Van Ark en Van Tuyll van Serooskerken deze ochtend zelf beleven. Samen met de kinderen werd er leuke groene activiteit gedaan. Het bezoek van de staatssecretaris is een onderdeel van de prijs Pedagogisch Professional van het Jaar, die Carola Winter in april heeft ontvangen.

Carola Winter, groenspecialist bij Wiedewei van Kibeo, is in april benoemd tot Pedagogisch Professional van het 2019. Dat werd bekendgemaakt bij het Openingsevent Week van het Jonge Kind op vrijdag 5 april. Carola kreeg van de jury, de bezoekers van het congres en van de online stemmers de voorkeur boven de twee andere genomineerden. Carola is hiermee dit jaar de ambassadeur van het vak als Pedagogisch Professional. Haar doel is om groene kinderopvang nog meer op de kaart te zetten.

Meer berichten