Afbeelding

Zomerprogramma De Boei

Algemeen

ROTTERDAM - De Boei, ontmoetingscentrum voor mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden, is open in de zomer. Naast de reguliere activiteiten biedt men gasten in juli en augustus een gevarieerd zomerprogramma aan.

Bezoekers kunnen - met 'Tulpen uit Rotterdam' - een bloemstukje maken voor zichzelf en voor een patiënt in het Ikazia Ziekenhuis, genieten van een high tea, meevaren naar Kinderdijk of mee op ontdekkingstocht in het groene Vreewijk. Verder staan nog een bezoek aan Miniworld Rotterdam en een workshop 'dikke dames schilderen' op het programma

Aan deelname aan de activiteiten zijn geen kosten verbonden. Voor meer informatie over de data van de programmaonderdelen en aanmelding kan men contact opnemen met het Inloophuis via 010-2152855. Vraag naar Patricia van der Schoor.

Alle activiteiten worden mogelijk gemaakt door het Oranje Fonds, die hiervoor 2.300 euro doneerde. Het Oranje Fonds, stichting RCOAK en Fonds Sluyterman van Loo streven ernaar dat niemand zich buitengesloten voelt en iedereen mee kan doen in de samenleving. De bijdrage is toegekend om mensen samen een leuke vakantieperiode te laten beleven en zo eenzaamheid in deze periode te verminderen.

Advertenties uit de krant