Afbeelding

Voorspeelmiddag bij Harmonie

dinsdag 2 juli 2019 17:00

BARENDRECHT - Harmonie Barendrecht houdt dinsdag 2 juli om 17 uur een presentatie van de slagwerkleerlingen van Stijn Derwig, klarinet- en saxofoonleerlingen van Lidia Broere en dwarsfluitleerlingen van Nadia Marak.

Familie, vrienden en belangstellenden zijn welkom. Wie in het nieuwe seizoen een instrument wil gaan bespelen en bij voorkeur in een groep wil spelen, kan komen luisteren en instrumenten uitproberen in het Trefpunt, Dr. Kuyperstraat 4 in Barendrecht .

Voor kinderen en volwassenen die na de zomervakantie een instrument willen gaan bespelen of als muzikant willen overstappen naar een ander instrument, is na afloop van alle voorspeelmomenten gelegenheid om instrumenten uit te proberen onder leiding van gekwalificeerde docenten .

Wie al een instrument bespeelt en belangstelling heeft om bij de vereniging te komen spelen en/of wil je inlichtingen wil over optredens, kan contact opnemen via secretaris@harmoniebarendrecht.nl en 0642412638. Kijk voor foto's en informatie op www.harmoniebarendrecht.nl.