Docente Daphne Euser.
Docente Daphne Euser.

EMM start met gratis blokfluitlessen

Algemeen

HEERJANSDAM - Het is wetenschappelijk bewezen dat muziek slim maakt. Maar EMM vindt samen muziek maken ook leuk. Daarom biedt de Heerjansdamse muziekvereniging tien gratis blokfluitlessen aan voor kinderen van groep vijf tot en met zeven van de basisschool.

Tijdens de lessen maken kinderen op speelse wijze kennis met muziek. Ze leren noten lezen, de blokfluit bespelen en maken kennis met verschillende muziekinstrumenten. Na tien weken geven de kinderen een concert voor hun ouders, familie en vrienden. De blokfluit en het lesmateriaal worden door EMM verzorgd.

De lessen worden gegeven door Daphne Euser. Zij speelt al vanaf haar jeugd trompet bij EMM en heeft de volledige muziekopleiding doorlopen. Over de blokfluitlessen zegt zij: ,,Samen met leeftijdsgenoten muziek maken is het leukste wat er is. En je legt een muzikale basis voor de rest van je leven. Na de blokfluitlessen kunnen de kinderen zich doorontwikkelen op hun favoriete instrument. Ik hoop dat de kinderen net zo enthousiast zijn als ik en we samen een gezellige en leerzame tijd hebben. En natuurlijk geven we een fantastisch eindconcert.''

Wie ook wil leren blokfluit spelen, kan zich voor de zomervakantie opgeven via secretaris@emm-heerjansdam.nl of via 0643171549.

Advertenties uit de krant