Afbeelding

EVB bezoekt Meerwede Zuid-Oost

Algemeen

BARENDRECHT – EVB vindt dat bij een goedwerkende lokale democratie inwoners gehoord en betrokken moeten worden bij de besluitvorming. Echt voor Barendrecht treedt daarom direct in contact met inwoners. Onder het motto 'de wijken in' bezoeken leden maandelijks een (deel van een) wijk in Barendrecht. 

Zaterdag 29 juni tussen 10 en 12 uur bezoeken raadsleden, bestuur en actieve leden het zuidoostelijke deel van de wijk Meerwede. Door deze wijk, omgeven door veel groen en brede singels, loopt de sneltram die Carnisselande met Rotterdam verbindt. Winkelcentrum Carnisse Veste ligt aan de zuidrand. Diverse andere voorzieningen liggen op loopafstand. Dat maakt Meerwede aantrekkelijk om in te wonen. Maar er is ook altijd wat te verbeteren aan de voorzieningen in de omgeving of bijvoorbeeld de veiligheid en het parkeren in de wijk.

Over deze onderwerpen en meer wil EVB met inwoners van Meerwede in gesprek. De grootste wijk van Barendrecht wordt in etappes bezocht. Leden gaan langs de deuren, maar inwoners kunnen ook de bus bezoeken. Die wordt geparkeerd op de kruising Markermeer/Grevelingenmeer. Zie ook www.echtvoorbarendrecht.nl.

Advertenties uit de krant