Afbeelding

Mediterrane sferen met Daisy Correia

Algemeen

BARENDRECHT - Cultuur Carnisse Haven verwelkomt zaterdag 21 september om 20 uur fadozangeres Daisy Correia aan Noordersingel 30 te Barendrecht. Daisy is een bevlogen vertolkster van het repertoire over 'liefde en lot' en weet het heden met het traditionele van deze muziekstijl te combineren.

Met haar verschijning, haar stem en inleving in de melancholiek van de fado neemt zij iedereen mee in de hartstocht van deze Portugese muziek. Ook al verstaat het publiek door de taal de poëzie niet, de emoties zijn voelbaar. Daisy is in Portugal regelmatig in tv-programma's te zien en stond in grote shows in Genève, Montreux, Parijs, Köln, Luxemburg, Lissabon en Porto.

In Nederland staat ze al bijna tien jaar in de Nederlandse theaters met haar eigen programma's, zoals Uma casa Portuguesa, een hommage aan de fadokoningin Amália Rodrigues. Ook werkte ze samen met onder anderen Lenny Kuhr, Fernando Lameirinhas en Stef Bos.

De avond is een gelegenheid om het vakantiegevoel te verlengen en Mediterrane sferen te proeven. Bezoekers worden meegesleept in de hartstocht, melancholiek en 'saudade' van de Portugese fado. Meer informatie over Daisy Correia is te vinden op www.daisycorreia.com.

De deuren van Carnisse Haven zijn vanaf 19.30 uur geopend. De voorverkoop van de kaarten start begin september. Kaarten à vijftien euro zijn al te reserveren via reservering.carnissehaven@gmail.com. Kinderen tot zestien jaar hebben gratis toegang. Zie ook www.carnissehaven.nl.

Advertenties uit de krant