Afbeelding

Werken aan gezondheid en vitaliteit

zaterdag 6 juli 2019 15:00

BARENDRECHT - Anytime Fitness Barendrecht krijgt na de succesvolle start in april op 6 juli een officiële opening. Burgemeester Jan van Belzen verricht de openingshandeling. In winkelcentrum Carnisse Veste kan men 24/7 sporten. Het leven in de moderne samenleving eist veel van mensen. Stress, te veel eten, altijd onder druk moeten presteren, bijblijven met het dagelijks informatiebombardement van de (sociale) media, de moderne mens is een druk baasje. Om tegen de eisen van deze tijd opgewassen te kunnen zijn, is werken aan je eigen gezondheid en vitaliteit essentieel'', vertelt Michel Gonlag. Hij is samen met Patrick den Hertog eigenaar van Anytime Fitness Barendrecht. ,,Gelukkig brengt de moderne tijd ook een moderne oplossing: fitnessen, bewegen, actief zijn – het kan allemaal. Wie sport bij Anytime Fitness weet dat hij of zij altijd terecht kan in de club om door lichamelijke inspanning even geestelijk te kunnen ontspannen.''

Al honderden in en om Carnisselande maken gebruik van de moderne fitnessapparatuur aan het Middeldijkerplein. De professionele apparaten zijn afkomstig van het eveneens in Barendrecht gevestigde wereldmerk Life Fitness.

Anytime Fitness is met meer dan 4.500 vestigingen wereldwijd verreweg de meest omvangrijke fitnessketen. Dat succes dankt deze formule aan de 24/7 openingstijden, maar dit is een onderdeel van wat Anytime Fitness te bieden heeft om de leden de weg te wijzen naar meer gezondheid en vitaliteit. Elk lid krijgt een persoonlijk introductieprogramma met opvolging door de enthousiaste trainers. Wie lid wordt van Anytime Fitness, ontdekt al spoedig dat het veel meer is dan een fitnessclub alleen. Binnenkort kunnen de leden ook voedingsadviezen krijgen en bovendien gebruik maken van remote coaching door diezelfde trainers.

De officiële opening vindt plaats op zaterdag 6 juli rond 15 uur.  De club is open voor het publiek van 12 tot 17 uur.