Afbeelding

Korte cursus 'Help! Mijn kind maakt muziek'

Algemeen

BARENDRECHT - Na de zomervakantie komt CultuurLocaal met nieuwe muziekcursussen voor volwassenen. Een van de nieuwe cursussen is speciaal voor (groot)ouders/verzorgers van jonge muziekleerlingen.
Tijdens de cursus 'Help! Mijn kind maakt muziek' leert men over allerlei soorten instrumenten, van piano tot strijkinstrument en van gitaar tot dwarsfluit. Er worden onderwerpen behandeld als: oefenen, hoe doe je dat? Wat is talent en hoe leren kinderen eigenlijk? Er wordt uitgelegd hoe muziek in elkaar zit, hoe het notenschrift werkt en wat akkoorden zijn.
Pianist Wim Soeters is de bedenker en docent van de cursus. Hij heeft veel ervaring met het componeren van muziek voor veel soorten instrumenten en geeft pianoles aan beginners en gevorderden, jong en volwassen.
De cursus 'Help! Mijn kind maakt muziek' wordt gegeven op zes woensdagavonden van 20 tot 21 uur. De start is op 2 oktober. Inschrijven is nu al mogelijk.
Naast cursussen voor volwassen biedt CultuurLocaal ook weer een ruime keuze aan cursussen voor kinderen van een tot zestien jaar. Het complete aanbod en het inschrijfformulier zijn te vinden op www.cultuurlocaal.nl. Voor meer informatie: miranda@cultuurlocaal.nl.

Advertenties uit de krant