Afbeelding

Sportkampioenen in Podium Vis

Algemeen

BARENDRECHT - Iedere dinsdag tussen 20 en 22 uur biedt presentator Jos Vis een podium aan veel interessante gasten, verenigingen en diverse organisaties uit Barendrecht.

Dinsdag 16 juli opent Jos weer eens de deuren van Sportcafé. Om 20 uur is de ZPB DG 1 te gast bij Jos. Dit team werd op 2 juni onder leiding van coach Jakline de Bruijn en assistentcoach Sylvia Wallegie, Nederlands Kampioen Waterpolo onder de dertien jaar.

Jos praat met de kampioenen over het geweldige seizoen. Ze komen allemaal aan het woord en ook hun muziek wordt gedraaid.

Vanaf 21 uur ontvangt Jos de heren van HCB 1. Deze ploeg wist onder leiding van coach Jurgen Kwinkelenberg en assistent Sebastiaan de Geest te promoveren naar de eerste klasse. Bovendien werd deze ploeg uitgeroepen tot Sportploeg 2018 van de Gemeente Barendrecht. Tijdens het sportgala van Barendrecht werd dat bekend gemaakt. Die avond werd echter niet de daarbij behorende trofee uitgereikt. Dat komt wethouder Nico Bults vanavond alsnog in dit uur doen.

De techniek van het programma is in handen van Sebastiaan van Mill

Advertenties uit de krant