<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221964&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelbarendrecht.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=299" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo deschakelbarendrecht.nl

De nieuwste designs en kleuren Eastpak rugzakken

Wie is er niet met een Eastpak rugzak opgegroeid. Sinds de start in de jaren vijftig is dit merk niet meer weg te denken. Niet alleen omdat ze staan voor kwaliteit, maar ook omdat ze elk seizoen nieuwe trends zetten in kleur en design. Daardoor is er altijd een Eastpak die bij jou past en blijf je op school toch uniek.
De schooltas sinds jaar en dag is de Padded Pak'r van Eastpak. Een tas die bedoeld was voor Amerikaanse studenten. Maar ook in Nederland groeide deze Eastpak rugzak uit tot een van de populairste schooltassen ooit. En elk seizoen is het weer een feest om te kijken welke nieuwe kleuren en printjes er dit keer zijn.

Voor jou de laatste Eastpak trends op een rij;

Trendy en stijlvolle rugzakken
Je zou hem bijna niet meer herkennen, maar het is hem toch echt. Met de Padded Pak'r Brim Khaki ben je nog steeds helemaal van deze tijd. Bij deze tas kozen de ontwerpers niet voor standaard maar voor een mooie stijlvolle groene leatherlook afwerking. Eenvoud en luxe tegelijk. Daarnaast heeft de tas natuurlijk alles wat je gewoon van het model gewend bent. Een inhoud van maar liefst 24 liter, een groot hoofdvak, een voorvak met ritssluiting en in lengte verstelbare gewatteerde schouderbanden. Het laptopvak zorgt ervoor dat ook je laptop probleemloos meeneemt.
De roodbruine kleur van de Padded Pak'r Opgrade Clay brengt je weer even down to earth. Deze rugzak heeft een hoofdvak en voorvak met ritsen waaraan leren details zijn toegevoegd. Net even anders dan de gewone variant van deze populaire schooltas.

Traditonele Eastpak rugzak met een hoog girly gehalte
Je kunt kiezen voor effen, streepjes, stippels of een iets gewaagder printje. Wil je de echte Girly-look dan kun je ook nog gaan voor roze of voor bloemen. Maar wil je echt opvallen, dan kies je voor de Padded Pak'r Satin Serene. Dankzij het roze satijnen uiterlijk creëer je een glossy look zoals Madonna in de jaren tachtig. Maar ook met de Padded Pak'r Grey Fur zal iedereen zal omkijken. Geen roze maar een tas met een hoge aaibaarheidsfactor. Anders dan normaal heeft deze Padded Pak'r een 14 inch laptopvak en is daarom ideaal voor naar school. Maar ook na schooltijd wil je de super zachte grijze stof het liefst blijven knuffelen.

Meer ruimte maar met het zelfde gevoel.
Naast het authentieke model heeft Eastpak in de afgelopen jaren nog heel wat andere modellen op de markt gebracht. Modellen met kleine of grotere veranderingen. Maar altijd met goed uitgekozen materialen en prints. Zoals de Out of Office of The Back to Work die beide qua looks veel gelijk hebben met de Padded Pak'r maar met hun 27 liter net iets groter is.
Met de Out of Office West Grey op je rug lijkt het net alsof je uit een western stapt. De print is een plattegrond van het wilde westen. Cowboys, slangen, paarden, skeletten: alles komt voorbij. Met de Brize Mel Grey haal de natuur in huis! Met deze botanische tas op je rug steel je zeker de show. Kies je voor subtiel met groen of liever voor het zwart-grijs dek van tropische bladeren van de Grey Dark?

Dezelfde degelijkheid maar een andere look
Met de Floid serie maakte Eastpak sportieve rugzakken met ruimte te over. Deze rugzakken hebben meerdere opbergvakken en een laptopvak voor een 15-inch laptop. Samen met de verstelbare schouderbanden en een borstriem, maakt dit het een ideale tas voor dagelijks gebruik.
Nog een Eastpak met een andere look is de Ciera. Een rugzak in een vrouwelijk jasje. De rugtas kreeg dit seizoen namelijk een all over print van roze bloemen. Precies zoals de print van een Japanse kimono eruitziet. Bij het openen van de leren gespen kom je bij het stijlvolle blauwe hoofdvak en een laptopvak.

Kwaliteit voor een betaalbare prijs
Eastpak rugzakken staan bekend om kwaliteit, veelzijdigheid en oersterke materialen. "Built to Resist" is het motto en deze slogan omschrijft het merk perfect.
Een mooie Eastpak rugzak heb je al voor 35 euro en als je dan bedenkt dat een garantietermijn van 30 jaren inbegrepen is in deze prijs. Deze garantie geldt trouwens ook voor de heuptassen en etuis. The Bagstore geeft je trouwens altijd de laagste prijsgarantie. Zo weet je zeker dat je nooit te veel betaald.

Willem Monteban

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221964&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelbarendrecht.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=299" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221965&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deschakelbarendrecht.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=299" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13537354&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelbarendrecht.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=299" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>