Afbeelding

Het verhaal van Gin-eral in Podium Vis

Algemeen

BARENDRECHT – Jos Vis biedt Pim Meulensteen dinsdag 23 juli van 20 tot 21 uur een podium om het verhaal achter Gin-eral te vertellen. Dit jaar is het 75 jaar geleden dat D-Day plaatsvond. In het kader daarvan is, als een ode aan de veteranen, een Gin ontwikkeld. Gin-eral. Het is een gin met een verhaal. Het doel wat wordt nagestreefd met de ontwikkeling van deze gin, is respect tonen aan de veteranen die voor ons gestreden hebben zodat wij tot op de dag van vandaag in vrijheid kunnen leven
Geschiedenis, gewoon terug in de tijd. De bedenkers nemen de mensen mee naar 75 jaar terug, D-Day, Normandië, Liberation route, bezienswaardigheden, bekende en onbekende plekken, gewoon een dagje thuis. Op een luie regenachtige zondag onder genot van een prachtige gin. De bedenkers van Gin-eral gaan met de opbrengst wekelijks ouderen uitnodigen om een gezellig hapje te komen eten, een manifestatie bij te wonen of musea te bezoeken. Net zoals bij de bevrijding gaan ze hiermee de alleenstaande en hulpbehoevende ouderen een hart onder de riem proberen te steken. Gewoon even lekker ongedwongen erop uit.
Het tweede uur van Podium Vis is ingericht voor de favoriete top vijf guilty pleasures van oud radio collega Denise van der Kolk. Zij was een aantal jaren geleden betrokken bij jongerenprogramma's bij Exxact FM. Ook was ze sidekick van het voormalige programma 'Dag en Nacht verschil' op vrijdagavond. Deze hernieuwde kennismaking gebeurt mede aan de hand van haar favoriete muzikale top vijf en twee guilty pleasures met uiteraard de verhalen achter de muziekkeuze. Nieuwsgierig hoe het met Denise is? Dan gewoon afstemmen op Exxact Barendrecht.

De techniek van het programma Podium Vis is in handen van Hans van Hengel.

De live uitzendingen van Podium Vis zijn iedere dinsdag vanaf 20 tot 22 uur te horen op Exxact Barendrecht :106.4 FM in Zuid-Holland zuid, wereldwijd via exxact.nl , de gratis te downloaden app van Exxact Barendrecht in App Store (Apple), Google Play (Android) en Windows Store (Windows).

Advertenties uit de krant