Logo deschakelbarendrecht.nl

Podium vis

BARENDRECHT - Iedere dinsdag tussen 20 en 22 uur biedt presentator Jos Vis op Exxact Barendrecht een podium aan veel interessante gasten.
De favoriete top vijf guilty pleasures van oud radio-collega Fred van Zanten wordt 13 augustus gedraaid. Jos Vis spreekt met oud-radio-collega. Fred was jaren de vaste technicus bij Jos. Samen hebben zij de Barendrechtse sporters een podium gegeven in het radioprogramma Sportcafé. In dit uur wordt de favoriete muzikale top vijf en twee guilty pleasures met uiteraard de verhalen achter de muziekkeuze, van Fred gedraaid. Voor het tweede uur heeft de presentator zomaar een Barendrechter uitgenodigd. Onder het motto: een onbekende bekende of een bekende onbekende bekend maken, wordt Richard Nijveen voorgesteld. Jos heeft Richard ontmoet tijdens de uitzending van 26 februari toen jonge DJ's van Cultuur Locaal Barendrecht een live optreden verzorgden. Zijn zoon was een van hen. Vader Richard vertelde toen dat hij ook veel draait. Vanavond wordt zijn favoriete muzikale top 10 gedraaid.

De live uitzendingen van Podium Vis zijn iedere dinsdag van 20 tot 22 te horen op Exxact Barendrecht 106.4 FM. www.exxact.nl.

Meer berichten