Afbeelding

Jubilaris in Panorama Literama

donderdag 22 augustus 2019 20:00

BARENDRECHT - In Panorama Literama, het boekenprogramma op Exxact Barendrecht, ontvangt presentator John Brosens op donderdag 22 augustus Gerda van Wageningen. Zij viert komende maand haar 40-jarig jubileum als auteur van romantische en historische romans. Gerda woont al ruim 35 jaar in de Hoeksche Waard en schreef in haar carrière meer dan 120 boeken. Zij verkocht ruim 2,5 miljoen exemplaren en weet nog steeds een publiek van tientallen duizenden lezers aan zich te binden. In de bibliotheken neemt zij moeiteloos een plaats vooraan in, in het rijtje meest uitgeleende auteurs. In vrijwel iedere omnibus die Uitgeverij Kok aanbiedt is een titel van Gerda van Wageningen een vaste keus.

In 2005 werd Gerda benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

De gasten in Panorama Literama zijn vaak plaatselijk, regionaal of nationaal bekend en spelen steevast een rol in de wereld van het boek. John Brosens praat met hen over zaken als motivering, beleving, research en stijl van werken.

Panorama Literama is elke vierde donderdag van de maand te beluisteren van 20:00 tot 21:00 uur in de programmareeks ExxactLive. Voor meer informatie

http://www.johnbrosens.com/johnbrosens.com/Panorama_Literama.html