Afbeelding

Tekenen en schilderen 'Fun or Future'

Algemeen

BARENDRECHT – Voor ieder die een passie voor tekenen en schilderen heeft, of droomt om naar de kunstacademie te gaan heeft KunstCreatief een passende cursus. Wie aansluit bij de cursus 'Tekenen&schilderen 12+' op de woensdag bij zal merken dat de KCB docent  stimuleert om via de teken- en schilderopdrachten een mooi portfolio samen te stellen.
Voor de striptekenaars is de cursus Strip&Games tekenen op vrijdag geschikt om een spannende verhaallijn en de bijbehorende karakters goed te kunnen neerzetten.
Tijdens het open huis op zaterdag 7 september van 11 tot 15 uur in de Baerne kan men gratis aan de twee workshops deelnemen.

KCB en de verborgen geschiedenis van onze cultuur.
Op maandagavond is er bij KunstCreatief een cursus kunstbeschouwing. Kunnen oorlogen kunst voortbrengen? Waarom zijn klassieke beelden wit? Wie is die vergeten middeleeuwse vrouw die machtiger was dan de koningen om haar heen? Waarom is de eeuwige roem alle behalve eeuwig? Wanneer en waar begint de moderne tijd? Het zijn vragen die deze weg openen naar een verfrissende kijk op de cultuur. Deze cursus gaat niet over een chronologisch rijtje jaartallen, stromingen en namen, maar over de soms onverwacht verbanden tussen de samenleving en de kunsten. Elke bijeenkomst is een caleidoscoop van beelden, architectuur, muziek en verhalen rondom een vraag. Verbazing en verrassing die leiden tot een ander inzicht in onze complexe wereld.

Tijdens het open huis op zaterdag 7 september is de docent aanwezig om meer over deze tien lessen durende cursus t vertellen van 11:00 15:00 uur in de Baerne.

Meer info: www.kunstcreatief.nl

Advertenties uit de krant