Afbeelding

Arco van der Lee te gast bij Exxact

Algemeen

BARENDRECHT – Arco van der Lee is dinsdag 3 september te gast in Podium Vis. Vanwege zijn overgang van de Persgroep naar BAR Uitgeverij is Arco vanaf 1 september weer veelvuldig voor Weekblad De Schakel met woord en daad te zien in Barendrecht.

Arco is op vele terreinen actief. Heeft interesse in zaken zoals geschiedenis, politiek, mooie reizen en het songfestival. Maar bovenal is Arco schrijver, journalist en verhalenverteller. Jarenlang volgde hij alles in Barendrecht voor Het Zuiden. Sinds 2017 maakte hij binnen de Persgroep een verplichte move richting Dordrecht. Hij werd coördinator bij de huis-aan-huis-edities Papendrecht Nieuwsblad en De Stem van Dordt. Daarnaast bleef hij uiteraard actief als verteller van historische verhalen bij RTV Rijnmond en tekstschrijver van de educatieve website van de Historische Vereniging Barendrecht.

Vanaf 1 september wordt er dus een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan het journalistieke leven van Arco van der Lee. Zijn veelzijdige journalistieke loopbaan gaat hij in Barendrecht voortzetten bij Weekblad De Schakel. Het hoe en waarom in dit uur.

In het tweede uur heeft Jos een aantal spelers van Heerjansdam VE1 op bezoek.

Bij vv Heerjansdam heeft dit veteranenelftal veel succes. De kampioenschappen werden aaneengeregen en het team werd in 2017 gekroond tot Sportploeg Zwijndrecht. Ook wonnen ze de KNVB Beker. De kern van dit succesvolle elftal voetbalt al vanaf de pupillen bij vv Heerjansdam. André van Gameren, Wilbert van Engelenburg, Walter van der Burg, Marcel Alderliesten, Leon Heinsius, Björn Kalden en Chris van Soest komen alle verhalen van toen en nu van de gouden ploeg vertellen. Daarnaast brengen ze ook nog hun favoriete muziek mee.

De live uitzendingen van Podium Vis zijn iedere dinsdag vanaf 20 tot 22 uur te horen op Exxact Barendrecht :106.4 FM in Zuid-Holland zuid en via exxact.nl.

Advertenties uit de krant