Logo deschakelbarendrecht.nl

Kantoorruimte in Rotterdam gezocht?

Je wilt je bedrijf vestigen in de mooie havenstad Rotterdam? Uitstekend idee. Het is een perfecte business stad. Ontvang jouw klanten bijvoorbeeld in de historische binnenstad van Rotterdam of Brainpark. Vrees je dat kantoorruimte zoeken in Rotterdam veel tijd in beslag neemt? Dat is nergens voor nodig, volg onze tips op en binnen een mum van tijd vind je jouw ideale kantoorruimte in Rotterdam.

Kantoor huren in Rotterdam, hoe gaat dat?
Kiezen voor een kantoorruimte die bij je past, dat is erg belangrijk. Hoewel dit logisch klinkt, komt het vaak voor dat er voor een kantoorruimte gekozen wordt die later toch niet zo goed aansluiten op de wensen en behoeften van het bedrijf. Wat wil je uitstralen naar je werknemers en klanten? Een kantoorruimte is je visitekaartje. Ook niet geheel onbelangrijk zijn het aantal vierkante meters. Heb je al in kaart gebracht hoeveel ruimte jij nodig hebt? Vandaag de dag zijn er veel vergelijkingssites die kantoorruimtes zoeken vele malen gemakkelijker maken. Een goed voorbeeld van zo'n vergelijkingssite is SKEPP.

Wat is jouw budget voor kantoorruimte in Rotterdam?
Als ondernemer of werknemer heb je vast weleens te maken gehad met budgetten. Hoe groot of klein je budget ook is, het is raadzaam om richtlijnen op te stellen voor je nieuwe kantoor. Op deze manier vind je altijd een ruimte die voldoet aan al je wensen. Een paar tips om het maximale uit je budget te halen:

  • Huur je jouw kantoorruimte in Rotterdam in een business center of bedrijfsverzamelgebouw, dan deel je de kosten voor de gemeenschappelijke faciliteiten en services.
  • Let erop dat je een kale huurprijs niet vergelijkt met een all-in huurprijs. Een all-in prijs is in verhouding vaak voordeliger omdat hier gas, water, licht, internet, telefonie en schoonmaakkosten vaak inbegrepen.
  • Ligt een huurprijs net boven jouw vastgestelde budget? Probeer te onderhandelen over een korting op de huur of een huurvrije maand. Een verhuurder heeft vaak ook belang bij jou als huurder.
  •  

Bezichtig je kantoorruimte in Rotterdam
Na het vergelijken van de opties een kantoorruimte in Rotterdam gevonden die aan jouw wensen voldoet? Plan dan snel een bezichtiging in. Hoewel foto's vaak een goed beeld van de kantoorruimte geven, is het altijd beter om de ruimte met eigen ogen te zien.

Meer berichten