Afbeelding

Unieke voorjaarscursus psychologie en intuïtie

Algemeen

BARENDRECHT – De speciale cursus voor vrouwen psychologie en intuïtie van drs Maja Jeffkins start op vrijdagochtend 11 oktober in Het Kruispunt.

Inzicht in het gedrag van mensen vanuit de positieve psychologie, loslaten, 'spirituele wetten' waar je vrolijk van wordt, wetenswaardigheden om je intuïtie te versterken, de kracht van dankbaarheid, relativeren, met een kwinkslag een negatieve situatie positief maken zijn maar enkele van de vele onderwerpen die aan de orde zullen komen.

Maja: ,,Deze cursus is niet alleen leerzaam, maar ook erg gezellig. Wij doen geen rollenspel en een specifieke vooropleiding is niet nodig. Elke vrouw die belangstelling heeft voor psychologie en intuïtie is van harte welkom!"

De cursus start op 11 oktober en de laatste bijeenkomst is op 21 februari. Tijd: van 10 tot 12 uur. Kosten 195 euro. Dit bedrag is inclusief cursusmateriaal en een certificaat als bewijs van deelname.

Iedereen die zich wil aanmelden of graag meer informatie wil hebben, kan geheel vrijblijvend bellen met de assistente van Maja Jeffkins via 010-2344554 of kijken op www.praktischepsychologie.nl.

Advertenties uit de krant