Fred Beljaars en Kim van der Hoeven.
Fred Beljaars en Kim van der Hoeven.

William in gesprek over Zelfleiderschap

Algemeen

Barendrecht - William Vat gaat op donderdag 5 september van 20.00 tot 21.00 uur "Live" in gesprek bij Exxact Barendrecht over Zelfleiderschap.

Leiderschap is de vaardigheid, met name van politici en bestuurders, om leiding te geven aan een groep mensen of een organisatie. In bedrijven spreekt men meestal niet van leiders, maar van managers. Leiderschap heeft vooral betrekking op de meer persoonlijke aspecten, waarbij het er om gaat de medewerkers te beïnvloeden om gedrag en prestaties in de gewenste richting te sturen.

Te gast bij William zijn Fred Beljaars en Kim van der Hoeven. Fred Beljaars is een ex-topsporter in bodybuilding. Zijn mooiste titel is die van Nederlands Kampioen in 2012. De beste school voor Fred was de sportschool. Hier heeft hij onder andere geleerd wat discipline en committent inhoudt en wat het voor je doet. Hij heeft leren dealen met het stemmetje in zijn hoofd, die hem van alle oncomfortabele dingen probeerde weg te houden.

Na zijn periode als topsporter is hij waardevolle lessen uit de topsport gaan toepassen in business. Als je onderneemt met de mentaliteit van een topsporter, kan je ook hier topprestaties bereiken.

De laatste jaren heeft Fred zich steeds meer verdiept in zelfleiderschap en is een expert geworden op dit gebied. Hij heeft reeds honderden ondernemers mogen helpen om te laten inzien waar hun onbenut potentieel ligt en te herontdekken wie ze werkelijk zijn, waardoor levens veranderen en doelen sneller bereikt worden. Samen met Kim van der Hoeven heeft hij Baas in Leiderschap opgericht. Een platform waar leiders worden gecreeerd, waar je iets nieuws leert, waar onderling verbindingen worden gelegd en waar humor en fun een belangrijke rol spelen.

In deze Live "William in gesprek met..." Exxact Barendrecht uitzending staat de muziekkeuze in het teken van de oude Soul en Americana music.

Exxact Live is te beluisteren op donderdag 5 september van 20 tot 21.00 uur op 106.4 in de ether en op 105.9 op de kabel en ook via www.exxact.nl

Advertenties uit de krant