De Eben-Haëzerkerk.
De Eben-Haëzerkerk.

Eben-Haëzerkerk houdt rommelmarkt en kledingbeurs

Algemeen

BARENDRECHT - In de Eben-Haëzerkerk en op het kerkplein wordt op zaterdag 14 september een beurs met tweedehands najaars- en winterkleding en een rommelmarkt gehouden. De kerk staat aan de Voordijk, de ingang van de beurs en de rommelmarkt is aan de Dudokdreef.

De kledingbeurs wordt gehouden van 9.00 tot 10.30 uur. Kinderkleding vanaf maat 86 tot eigentijdse tienerkleding maat M kan gekocht en verkocht worden. Voor informatie over kleding verkopen en verkoopnummers aanvragen, zie hiervoor de website: www.kledingbeursbarendrecht.nl

Kleding inleveren kan op vrijdag 13 september van 13.30 tot 15.00 uur en van 19.00 tot 20.30 uur.

Op de beurs kan alleen contant betaald worden. Aan de kopers wordt 15 procent extra boven de vraagprijs gerekend en bij de verkopers wordt 15 procent in mindering gebracht. Het verschil komt ten goede aan Stichting Charité.

Zaterdagmiddag 14 september kunnen verkopers van 13.30 tot 14.00 uur de opbrengst en de niet verkochte kleding ophalen.

De rommelmarkt wordt gehouden van 8.00 tot 14.00 uur. Organisator is Stichting Charité. Het is een jubileumeditie vanwege het 25 jarig bestaan van de stichting. Er zullen een aantal kramen zijn met antiek, gereedschap, bruikbare spullen, speelgoed, boeken en tassen.

Advertenties uit de krant