Jos Vis.
Jos Vis.

Veel muziek in Podium Vis

Algemeen

BARENDRECHT - Iedere dinsdag tussen 20.00 en 22.00 uur  biedt  presentator Jos Vis OP Exxact Barendrecht een podium aan interessante gasten,  verenigingen en diverse organisaties uit Barendrecht en omgevind.

Met dinsdag 10 september tussen 20.00 en 21.00 uur de Early Roosters. Op 24 maart overleed Rob Wilschut,  één van de oprichters van de band. De band heeft een Barendrechts tintje met Henk Elderson en Rinkje Wal van Wichem.  The Early Roosters waren in de regio actief bij o.a. de Wereldhavendagen, Big Rivers Dordrecht, Zomerfeest Barendrecht en Heel Heerjansdam Helpt (Het Houten Hok). Jos praat met Timothy Wilschut, Henk  Elderson en Rinkje Wal van Wichem over de tijd van Early Roosters met Rob en hoe nu verder.

Jos ontvangt tussen 21.00 en 22.00 uur Kim van der Linden. Zij komt alles vertellen over de Kraampjesdag  bij Theehuys Polderzicht. Dit evenement wordt zaterdag 21 september gehouden.

Verder ook een kennismaking met de Zeeuwse symfonische metal band Fire Within. Zij gaan in Los Angeles een Album (EP) opnemen met producer  Matt Starr. De band zamelde 12.000 euro via crowdfunding in. Maar voordat ze naar Los Angeles vliegen geven ze op 14 september eerst nog een concert in Poppodium Beuk.  Alle reden voor Jos om de formatie naar de studio te halen.

De techniek van het programma Podium Vis is in handen van Sebastiaan van Mill

De "live"uitzendingen van Podium Vis zijn iedere dinsdag vanaf 20.00 tot 22.00 te horen op Exxact Barendrecht :106.4 FM in Zuid-Holland zuid, wereldwijd via exxact.nl.

Advertenties uit de krant