<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221964&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelbarendrecht.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=299" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo deschakelbarendrecht.nl
Jack Limburg (rechts) overhandigt het eerste pakket aan Andries van Die van de Voedselbank Barendrecht. Links Remco Klootwijk.
Jack Limburg (rechts) overhandigt het eerste pakket aan Andries van Die van de Voedselbank Barendrecht. Links Remco Klootwijk.

Thermen Barendrecht viert jubileum met Voedselbank

BARENDRECHT -  Thermen Barendrecht bestaat deze maand 25 jaar.  De jubilaris viert het succes op een bijzondere manier. Alle gezinnen die ondersteuning krijgen van de Voedselbank, ontvangen een boodschappen cadeaupakket met uiteraard een uitnodiging om Thermen Barendrecht te bezoeken.

Jack Limburg die samen met wijlen broer Aad het bedrijf startte, licht de opmerkelijke actie toe. "Onze klanten komen uit heel het land voor een bijzondere dag bij Thermen Barendrecht maar om de hoek wonen mensen die ons alleen van naam kennen. Daar wil ik met deze actie verandering in brengen want ons jubileum vieren we met heel de gemeenschap."

Donderdag 5 september overhandigde Limburg de pakketten aan de Voedselbank. Ze werden aangevoerd door Remco Klootwijk van de Spar in Heerjansdam. Hij moest daarvoor drie keer rijden. Namens de Voedselbank nam Andries van Die de pakketten dankbaar in ontvangst.

Jack Limburg is trots op het bedrijf dat hij de afgelopen 25 jaar met zijn broer heeft gecreëerd en de unieke sfeer en uitstraling van Thermen Barendrecht. "We hebben heel bewust een concept ontwikkeld waar de disciplines beautycenter, sauna en horeca in perfecte balans zijn. Thermen Barendrecht hoefde van ons niet groot, groter, grootst te zijn. Wij hebben altijd gezocht naar de perfectie tot in detail."

"Klein maar fijn is ons motto", vervolgt hij. "Uiteraard betekent dit dat we scherpe keuzes hebben moeten maken en we permanent op zoek zijn naar verbetering. We zorgen er met ons enthousiaste team voor dat elk bezoek een ultieme ervaring is en vaste klanten nooit voor vervelende verrassingen komen te staan."

"Het is al 25 jaar een succesformule waar we niet van zijn afgeweken en waar ik ook in de toekomst niet van zal afwijken. Juist door de kleinschaligheid èn het limiteren van het aantal gasten is er altijd een prima balans tussen de faciliteiten en de kwaliteit.  Zo is er altijd voldoende ruimte in de saunacabines, in het zwembad, op het terras, op de ligweide en in het restaurant. Géén mensenmassa's, géén lange wachttijden in het restaurant of bij de receptie; het zijn allemaal bewuste keuzes die we hebben gemaakt."

Iedereen kan altijd rekenen op perfecte service van fitte en gemotiveerde saunamedewerkers. Zij zorgen voor een gezond drankje en iets lekkers uit de keuken, houden het saunaplein continue schoon en vormen een prettig aanspreekpunt als dat nodig is.

Op 1 september 2019 was het precies 25 jaar geleden dat Thermen Barendrecht de deuren opende voor de veeleisende saunabezoeker. Limburg: "Met alle liefde plakken we er nog 25 jaar aan vast want we zijn er technisch en organisatorisch helemaal klaar voor. Wij hopen nog jaren te blijven wie wij zijn en als Thermen Barendrecht te doen waar we goed in zijn!"


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221964&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelbarendrecht.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=299" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221965&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deschakelbarendrecht.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=299" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13537354&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelbarendrecht.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=299" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>