Filmmakers te gast in Podium Vis
Logo deschakelbarendrecht.nl
Jos Vis.
Jos Vis.

Filmmakers te gast in Podium Vis

BARENDRECHT - Iedere dinsdag tussen 20.00 en 22.00 uur  biedt  presentator Jos Vis een podium aan veel interessante gasten,  verenigingen en diverse organisaties uit Barendrecht en omgeving.  Met dinsdag 17 september  tussen 20.00 en 22.00 uur: een 'bioscoop' podium met aandacht voor de Korte film: 'Nooit meer alleen reizen.  Jos richt in dit uur de schijnwerper op het eindresultaat van de cursus van de Filmacteerschool van Barendrecht.

De cursus werd gegeven door de Barendrechtse filmmakers Danny Bliek en Yvonne van der Haven. Vanaf 7 mei 2019 waren acht cursisten, een scenarist en componist tien weken lang bezig om met elkaar een geweldig resultaat neer te zetten. Het resultaat, de korte film "Nooit meer alleen reizen" ging 9 juli in première.

Naar aanleiding daarvan heeft Jos beide filmmakers, de gehele cast en crew uitgenodigd. Zij komen alles over de film, cursus en zichzelf vertellen. Ook brengen ze hun favoriete muziek mee.

De techniek van Podium Vis is in handen van Sebastiaan van Mill.

De "live"uitzendingen van Podium Vis zijn iedere dinsdag vanaf 20.00 tot 22.00 te horen op Exxact Barendrecht :106.4 FM in Zuid-Holland zuid, wereldwijd via exxact.nl , de gratis te downloaden app van Exxact Barendrecht  in App Store (Apple), Google Play (Android) en Windows Store (Windows).

Meer berichten