Logo deschakelbarendrecht.nl
Middeldijkerplein.
Middeldijkerplein.

Aanmelden voor burendag op Middeldijkerplein

BARENDRECHT - Voor het derde jaar komt er weer een Burendag op het Middeldijkerplein. Deze wordt gehouden op zaterdag 28 september. De samenwerken de partners Humanitas DMH, Kunstexpress Humanitas DMH en het bewonersplatform Buurt Bestuurt Middeldijkerplein en Omstreken hebben gekozen voor een repeterend thema: Heel de buurt bakt.

De aanvang is om 1100 uur  en het feest zal omstreeks 14.30 uur eindigen.

Buurtbewoners kunnen zich per email opgeven om deel te nemen aan deze taarten bakwedstrijd voor 20 september: buurtbestuurtmiddeldijkerplein@gmail.com.   De buren zullen vervolgens alle baksels proeven en door stemming wordt bepaald wie de beste taart gebakken heeft. De taarten kunnen op 28 september tussen 10.30 en 11.00 uur worden ingeleverd. Voor de kinderen is er weer een wedstrijd wie de mooiste cupcake versiert.

Vanaf 11.00 uur is er koffie, thee en cake verkrijgbaar bij de winkel van Humanitas DMH.

Voor de kinderen is er een springkussen in de vorm van een circustent. Tevens kunnen ze geschminkt worden bij Kunstexpress Humanitas DMH.

De muzikale omlijsting wordt deze keer verzorgd door het meezingkoor Tranen met Tuiten; zij treden op van 11.30 tot 13.30 uur met een half uur pauze.

Voor de inwendige mens is er rond het middag uur een hapje en een drankje. Consumptiebonnen zijn gratis verkrijgbaar bij de winkel van Humanitas DMH.

Omstreeks 14.00 uur zal Rob Geus bekend maken wie de beste 'buurt bakker' is en wie de mooiste cupcake heeft versierd. Tevens zal hij de door de Wensboom ter beschikking gestelde prijs uitreiken.

De burendag wordt mede  mogelijk gemaakt door; Humanitas DMH; Gemeente Barendrecht; Albert Heijn Carnisse Veste; Jumbo Carnisse Veste; Kunstexpress Humanitas DMH; de Wensboom en het bewonersplatform Buurt Bestuurt Middeldijkerplein en Omstreken.

Meer berichten