(foto: Elly Naborn)
(foto: Elly Naborn)

Muziekinstrumenten uitproberen op de Culturele Uitmarkt

Algemeen

BARENDRECHT - Afgelopen zaterdag was op de Middenbaan weer de Culturele Uitmarkt. CultuurLocaal was aanwezig met een kraam waar docenten kinderen en volwassenen lieten kennismaken met muziekinstrumenten.

Door het prima weer was het lekker druk op de Uitmarkt. Ook de kraam van CultuurLocaal werd goed bezocht. De aanwezige docenten konden aan de vele belangstellenden welke cursussen er te volgen zijn bij CultuurLocaal. Ook het cursusaanbod van KunstCreatief werd onder de aandacht gebracht. Beide stichtingen zijn te vinden in De Baerne aan de Buitenlandse Baan 1.

Deze week zijn de vele cursussen van CultuurLocaal weer begonnen. Zaterdag was dus nog net op tijd om de kinderen in te schrijven voor Muziek op Schoot, Muziek voor peuters, een kennismakingscursus op een instrument of een pop- of DJ cursus. Volwassenen kunnen ook terecht voor diverse leuke cursussen.

Hoewel de cursussen deze week beginnen is inschrijven nog steeds mogelijk, want bij de meeste cursussen kan je ook de tweede les nog instromen.

Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met miranda@cultuurlocaal.nl. Inschrijven kan via de website www.cultuurlocaal.nl.

Advertenties uit de krant