Afbeelding

Verbouwing van de shop bij BP Ziedewij

Algemeen

BARENDRECHT - De laatste fase van de verbouwing bij benzinestation Ziedewij ('pitstop van Barendrecht')  is gestart.

Het shopgebouw is gesloten en wordt volledig verbouwd en ook vergroot. De verkoop gebeurt tijdelijk vanuit mobiele units die onder de luifel naast de wasstraat staan. 'Het is soms even behelpen, maar het lukt eigenlijk best goed en het geeft een leuke nieuwe sfeer!', aldus Bianca Bode, bedrijfsleidster bij Ziedewij.

Vanaf begin november wordt zichtbaar hoe de nieuwe formule Dailyz eten & drinken haar gasten ontvangt en verwent met een uitgebreid assortiment belegde warme en koude broodjes, vers producten maar ook snacks en volledige maaltijden uitserveert. Naast een ruime bestelcounter wordt ook de coffee corner anders ingericht en worden diverse zitplaatsen gecreëerd. De shop krijgt voortaan twee entrees: de bekende ingang bij de pompen en een nieuwe ingang ter hoogte van de carwash.

Tijdens de laatste fase van de verbouwing kan er gewoon getankt en eten besteld worden. Ook de andere faciliteiten als de dogwash, aanhangerverhuur, wasserette en het wassen van auto's en busjes zijn gewoon operationeel. Nu de nieuwe rotonde weer is geopend is het terrein ook weer goed bereikbaar. Wel zijn er tijdelijk aangepaste openingstijden. Ziedewij is tot nader bericht open van 6 tot 21 uur.

Advertenties uit de krant