Bullit heeft een rustig en ervaren baas  nodig.
Bullit heeft een rustig en ervaren baas nodig.

Bullit wacht al sinds juli...

Algemeen

REGIO - Een van de langstzittende bewoners in De Dierenstee is de één jaar oude Bullit. Sinds medio juli wacht hij helaas al op een nieuw thuis. Bullit is dan ook al meerdere keren onder de aandacht gebracht maar waarschijnlijk schrikt het ras, Bullit is een Amerikaanse Staffordshireterriër, veel mensen af. Onterecht, want Bullit is een hele lieve hond.
Zijn lieve karakter toont hij echter niet altijd bij een eerste ontmoeting. In de basis is Bullit namelijk vrij onzeker, maar met een rustige benadering is het vertrouwen van Bullit snel te winnen, zeker als je hem iets lekkers kunt aanbieden. Wie eenmaal het vertrouwen van Bullit heeft gewonnen en een klik met hem heeft, krijgt daar een geweldig maatje voor terug. Bullit is heel aanhankelijk en kruipt het liefst bij je op schoot. Hij vindt het ook fijn om actief bezig te zijn. Mee rennen naast de fiets vindt Bullit bijvoorbeeld leuk en dat is ook een goede manier om zijn energie kwijt te kunnen. Hij heeft wel een duidelijke en standvastige baas nodig, een echte leider. Bullit heeft ook een rustig en ervaren persoon nodig die hem veel tijd en aandacht kan bieden. Hij is namelijk graag bij je in de buurt en vindt het vaak niet fijn om alleen thuis te blijven. Daarnaast zoekt Bullit ook steun bij zijn baas in spannende situaties.

Dierenopvangcentrum De Dierenstee, Groene Kruisweg 14a, Numansdorp. 0186 – 655 150. www.dierenstee.nl. Openingstijden maandag 11 tot 15 uur en dinsdag tot en met zaterdag 11 tot 15.30 uur.

Advertenties uit de krant