Logo deschakelbarendrecht.nl
(foto:  M. de Roodnat – de Haan, Korpershoek Autoverhuur)
(foto:  M. de Roodnat – de Haan, Korpershoek Autoverhuur)

Nieuw adres voor rolstoelbussen zonder chauffeur

BARENDRECHT  – Korpershoek Autoverhuur BV aan Kooiwalweg 1 breidt haar wagenpark uit met twee rolstoelbussen met elektrische rolstoellift.  

Voor vervoer op maat voor mensen die slecht ter been zijn of zich met behulp van een scootmobiel of rolstoel verplaatsen, zijn er binnenkort rolstoelbussen zonder chauffeur beschikbaar met elektrische rolstoellift bij Korpershoek Autoverhuur. De uitvoeringen zijn ideaal voor uitjes met mensen die niet goed ter been zijn en/of in een rolstoel zitten of groepen waarvan sommigen een fysieke beperking hebben. Het autoverhuurbedrijf kan de bussen inrichten naar het aantal benodigde reguliere zitplaatsen of het aantal rolstoelplekken dat nodig is. Het maximum aantal inzittenden wordt verminderd naar mate de stoelen worden omgebouwd tot rolstoelplaatsen. De chauffeur dient slechts te beschikken over een B-rijbewijs waarmee maximaal 8 personen kunnen worden vervoerd.

Dit jaar is het 50 jaar geleden dat Jaap Korpershoek en zijn vrouw Gonny zijn begonnen met de verhuur van enkele personen- en bestelbussen in Rotterdam-Zuid. Het bedrijf - met haar hoofdvestiging aan Cilinderstraat 15 achter Rotterdam Zuidplein - is uitgegroeid tot een begrip in Rotterdam-Zuid en omstreken en beschikt over een wagenpark van 150 huurauto's. Naast personenauto's, -bussen en bestelbussen heeft het bedrijf al jaren auto's in haar wagenpark bestemd voor specifieke doeleinden zoals rolstoelvervoer, koelwagens (incl. stilstaande koeling), bakwagens met laadklep, pick-ups en kippers.

 Sinds 2011 is Korpershoek Autoverhuur ook gevestigd aan Kooiwalweg 1 in Barendrecht. Hier kan men in het bijzonder terecht voor bestelbussen, bestelauto's en speciaal (vracht)vervoer.

Voor meer informatie: www.korpershoek-autoverhuur.nl of stuur een mail naar  info@korpershoek-autoverhuur.nl .

Meer berichten