Arjo Bijl en Randall Neeskes van Eiland Marlyne.
Arjo Bijl en Randall Neeskes van Eiland Marlyne.

Estafette in Hart voor Barendrecht

Algemeen

BARENDRECHT - Op dinsdag 22 oktober zijn twee maatschappelijke organisaties te gast in het Exxact radio programma Hart voor Barendrecht. Randall Neeskes  van Kinderopvang Eiland Marlyne en Linda Sanders van de Barendrechtse Uitdaging gaan met elkaar in gesprek.
Eiland Marlyne heeft 6 locaties met kinderopvang van 0 – 4 jaar en kinderopvang van 4 - 12 jaar. De locaties zijn prachtig gelegen in de natuur en aan de Voordijk. Marlyne kenmerkt zich door ieder kind op eigen niveau te laten ontwikkelen, op basis van aanleg en binnen de mogelijkheden die worden geboden.
Linda Sanders, de lokale manager van de Barendrechtse Uitdaging is uitgenodigd door Marlyne om mee in gesprek te gaan. De missie van de Barendrechtse Uitdaging is Maatschappelijk Betrokken Ondernemen stimuleren en om maatschappelijke organisaties te ondersteunen. Zij leveren een bijdrage aan het oplossen van maatschappelijke problemen. Hier zijn al heel wat voorbeelden van te geven.  Zij zijn eigenlijk een bemiddelingsbureau, die het leefklimaat van Barendrecht willen verbeteren. Met Randall Neeskes en Linda Sanders wordt gesproken over de mogelijkheden voor een beter leefklimaat. 
Het radioprogramma Hart voor Barendrecht is op dinsdagavond tussen 19.00 tot 20.00 uur te beluisteren bij Exxact Barendrecht. Exxact Barendrecht is te ontvangen op FM 106.4MHz in de ether, FM 105.9MHz op de kabel en via internet op www.exxact.nl. Uitzendingen zijn na te beluisteren op www.hartvoorbarendrecht.nl.

Advertenties uit de krant