Demi en Evelien.
Demi en Evelien.

Blitzz Beauty en Makeup your day werken samen

Algemeen

BARENDRECHT - Demi, eigenaresse van schoonheidssalon Blitzz Beauty en Evelien van Makeup your-day gaan samenwerken! Beiden voeren de gezichtsbehandelingen uit en Evelien doet daarnaast ook de nagel en makeup behandelingen. Schoonheidssalon Blitzz Beauty wordt al 3 jaar gerund door Demi. Op de dagen dat Demi niet aanwezig is komt Evelien haar salon versterken.
Evelien van Weijen is een bekende in het centrum. "Ik ben al 20 jaar werkzaam als schoonheidsspecialiste en visagiste. Eerst in ons familiebedrijf op de Middenbaan en sinds 2015 als freelance visagist genaamd Make-up Your Day."
"Met heel veel plezier kan ik nu mijn complete passie in beauty, huidverzorging en huidverbetering uitvoeren in samenwerking met collega schoonheidsspecialiste Demi. Voor zowel kleine behandelingen als harsen, epileren, verven tot uitgebreide gezichtsbehandelingen zijn klanten hier welkom", aldus Evelien.
"Ik heb veel vertrouwen in onze samenwerking. Ik vind het mooi hoe ik de salon heb opgebouwd samen met mijn klanten in de afgelopen jaren. En vanaf nu gewoon 6 dagen per week open kan zijn! Echt heel tof dat ik op deze manier kan uitbreiden " aldus Demi.

Openinstijden staan op de websites www.blitzzbeauty.nl en www.makeup-your-day.nl .

Advertenties uit de krant