Afbeelding

CultuurLocaal draagt zijn steentje bij aan het aanbod

Algemeen

BARENDRECHT - "Wie van zingen houdt of dat wil gaan onderzoeken kan altijd terecht bij CultuurLocaal", aldus coördonator Wim Soeters. "Of je nu jong bent en een cursus popzang of songwriting doet, of je bent volwassen en wilt wekelijks in een koor zingen, het is allemaal mogelijk in de Baerne."

Op dinsdagavond is er het vrouwenensemble van Mariët Kaasschieter met klassiek repertoire en op donderdagavond zingt het Bohemian Popkoor onder leiding van Birgit de Priester. Op dinsdagochtend repeteert sinds jaar en dag het BaerneKoor onder leiding van pianist/dirigent Hans Cok.

De koren gaan regelmatig de samenwerking aan met collega's van CultuurLocaal. Dat doen ze ieder op hun eigen wijze. Het popkoor gaat op 10 december weer meedoen met de Top2000 avond en het BaerneKoor krijgt bij het traditionele decemberconcert professionele zang- en instrumentale  ondersteuning.

Het vrouwenensemble is de solide basis van het jaarlijkse evenement Carols in de Dorpskerk. Binnenkort starten de voorbereidingen voor dit zangfeest waar iedereen aan mee kan doen die enige zangervaring heeft.

Veel zangplezier dus bij CultuurLocaal. Iedereen die enthousiast gemaakt wil worden voor het zingen kan altijd een keer mee komen zingen. Exacte repetitietijden zijn te vinden op de website van CultuurLocaal.

Voor inlichtingen kan men contact opnemen met miranda@cultuurlocaal.nl. Inschrijven via  www.cultuurlocaal.nl.

Advertenties uit de krant