Afbeelding

Happyween

Algemeen

BARENDRECHT – Voor het eerst wordt er in Barendrecht Happyween gevierd voor kinderen van de basisschool. Happyween is ontstaan vanuit het verlangen om een feest vol blijdschap en gezelligheid te organiseren. Niet iedereen houdt tenslotte van griezelen. De organisatoren vinden ook dat Halloween niet past bij ons christelijke geloof. Zij geloven in de God van de levenden, de God van Licht. In Hem is geen duisternis en Zijn Liefde verdrijft angst lezen we in de Bijbel. Iedereen is welkom bij Happyween, ook kinderen die niet naar de kerk gaan of anders geloven. Toegang gratis.

Woensdag 30 oktober van 14 tot 15.30 uur Kidsmiddag, locatie Boerhaavelaan 11
Voor deze activiteit moeten kinderen zich opgeven via website www.happyween.nl.
Op vrijdag 1 november is er van 19 tot 20.30 uur een lampionoptocht. Start en eindpunt aan de Boerhaavelaan 11. Kinderen mogen zelf een vrolijke lampion met licht knutselen. Verkleden hoeft niet, mag wel, zolang het maar niet eng is voor anderen. Er is een prijs voor de vrolijkste lampion en degene die het leukst verkleed is.
Op zaterdag 2 november wordt Happyween afgesloten met een feestelijke avond op schoolplein van Hof van Maxima. Dit is grootst opgezet met allerlei superleuke en verrassende activiteiten. De Feestavond wordt gehouden van 19 tot 20.30 uur.
Zie voor meer informatie www.happyween.nl  Vragen? Email naar info@happyween.nl

Belangrijk: de organisatie van Happyween benadrukt dat de ouders tijdens de lampionoptocht zelf verantwoordelijk zijn voor hun kinderen. Bij slecht weer kan het evenement worden afgelast. Kijk bij twijfel op de website of Facebookpagina van Happyween Barendrecht.

 

Advertenties uit de krant