Logo deschakelbarendrecht.nl
2019 - Nouvelle Renault ZOE
2019 - Nouvelle Renault ZOE

Nieuwe Renault ZOE bij Auto Indumij: dit jaar leverbaar met 4% bijtelling!

Elektrisch rijden was nog nooit zo aantrekkelijk

Auto Indumij presenteert de nieuwe Renault ZOE die ook door autopers met veel lovende woorden wordt ontvangen. Hoe kan het ook anders? Met zijn 52kwh accupakket bereikt de ZOE een actieradius van 395km WLTP* en staat de nieuwe Renault ZOE klaar om elke dag op pad te gaan. De nieuwe ZOE heeft een sterke uitstraling en staat voor Easy Life.

Nieuw ZOE design
Aan de buitenzijde vallen meteen de C-shape full LED koplampen op en de nieuwe carrosseriekleuren. Loop je even verder om de ZOE dan vallen de achterlichten op; voorzien van dynamische LED richtingaanwijzers. Het nieuwe design van de velgen maakt het plaatje compleet. Hier staat een volwassen auto, klaar voor de toekomst en volledig elektrisch! Ook het interieur is compleet vernieuwd. Meest in het oog springend zijn de gebruikte materialen. In de ZEN uitvoering zijn de materialen 100% recyclebaar.

De nieuwe Renault ZOE; overal opladen
De Renault ZOE is uniek in zijn klasse. Je kunt de batterij van de ZOE overal opladen: thuis, op straat, op het werk, bij winkelcentra en supermarkten of langs de snelweg. De unieke Caméléon-lader van de ZOE maakt het mogelijk om elke lading wisselstroom van 2,3kW uit het stopcontact tot maximaal 22kW zelf om te zetten naar gelijkstroom om de batterij versneld op te laden. Er is geen enkel ander automerk dat tot zulke hoge vermogens AC (wisselstroom) kan omzetten naar DC (gelijkstroom). Het opladen met een vermogen van 22kW, gaat 3-6 keer sneller dan bij elke andere concurrent op dit vermogen.

4% bijtelling
Wil je nog profiteren van 4% bijtelling voor de komende 5 jaar? Lease of koop dan nu een nieuwe Renault ZOE bij Auto Indumij. In 2020 gaat het bijtellingspercentage naar 8%. Gelukkig kunnen wij nog een aantal ZOE's in 2019 afleveren. Dat levert je een forse besparing op! 

Kom snel langs bij één van de Auto Indumij vestigingen of kijk op de website  www.renault-indumij.nl

Willem Monteban
Meer berichten