Logo deschakelbarendrecht.nl

Succesvol Theehuys Polderzicht te koop

BARENDRECHT – Theehuys Polderzicht aan de 3e Barendrechtseweg staat te koop.
"Wegens het overweldigende succes van de Theehuysformule en de bijbehorende hoge werkdruk hebben we het besluit genomen het Theehuys te gaan verkopen. Uiteraard kunt u tijdens dit proces blijven genieten van alles wat wij te bieden hebben." Deze tekst verscheen zaterdagavond op de Facebookpagina van het bedrijf.

Theehuys Polderzicht is een initiatief van de familie Leeuwenburg. Door de omvorming van de Zuidpolder tot recreatiegebied is hun tuinderij te klein geworden. Ze reageerden daarop door het Theehuys op te zetten. Na jaren van voorbereiding gingen de deuren begin 2017 open. Het bleek een groot succes.

Nu het bedrijf te koop staat, blijft het wel gewoon geopend.

Naast het Theehuys werd Het Kwekerijtje opgezet. Daar werd onder meer gewerkt door zorgcliënten. Maandag  maakte Het Kwekerijtje bekend, dat deze activiteit verhuist naar De Kleine Duiker.

De verklaring van Het Kwekerijtje:

"Het heeft niets met elkaar te maken, maar toeval bestaat niet, het moest vast zo zijn. Vanaf het voorjaar kunt u Het Kwekerijtje vinden bij De Kleine Duiker, waar de zorgcliënten af en toe een handje op de kwekerij kunnen helpen, ik veel makkelijker m'n vrijwilligerswerk voor de Kleine Duiker kan voortzetten en ik de siertuinen tijdens werktijd kan onderhouden in plaats van 's avonds of op zondagochtend.

De tijd bij het Theehuys was fijn en ik ben blij dat ik daar het Kwekerijtje heb kunnen opbouwen.
Maar het is tijd voor een nieuwe plek!",

Meer berichten