Logo deschakelbarendrecht.nl

Aanmelden voor Carolsdag tijdens Winterfeest

BARENDRECHT - De afdeling klassiek zang van Stichting CultuurLocaal organiseert voor de zeventiende keer een Carols dag in Barendrecht.  De dag is op zaterdag 14 december.

Ook dit jaar werkt CultuurLocaal samen met de Stichting Evenementen Dorpskern Oud Barendrecht. Deze Stichting verzorgt het Winterfeest, waarbij de dorpskern van Barendrecht in kerstsfeer wordt gehuld. Daar mag een concert met Christmas Carols in de historische Dorpskerk van Barendrecht niet bij ontbreken.

 Iedereen met enige koorervaring kan meedoen. Samen vormen we voor deze gelegenheid het Carols Koor. Het geheel staat onder leiding van Mariët Kaasschieter, docent zang van de CultuurLocaal. De begeleiding is in handen van Rien Donkersloot. Voor het instuderen van de partijen zijn bladmuziek en MP3-files beschikbaar.

Van 9.30 tot 10uur is er een inloop met koffie. Van 10 tot 12.30 uur wordt de muziek ingestudeerd in  in De Baerne (Buitenlandse Baan 1), gevolgd door een gezamenlijke lunch. Van 14.15 tot 15 uur is er de generale repetitie in de Dorpskerk. Hier wordt van 15.15 tot 16  uur het concert gegeven.

De kosten voor actieve deelname bedragen € 20 (inclusief bladmuziek, MP3-bestanden en lunch). Aanmelden kan via carolsinbarendrecht@gmail.com. Meer informatie is te vinden op  www.cultuurlocaal.nl.

Meer berichten