Logo deschakelbarendrecht.nl
Mevrouw Laging werd door SGP-ChristenUnie raadslid Martijn van Meppelen Scheppink bedankt voor haar mantelzorg werk.
Mevrouw Laging werd door SGP-ChristenUnie raadslid Martijn van Meppelen Scheppink bedankt voor haar mantelzorg werk.

SGP-ChristenUnie bedankt mantelzorger

BARENDRECHT - In het kader van de Dag van de Mantelzorg heeft SGP-ChristenUnie een Barendrechtse mantelzorgster in het zonnetje gezet. Dagelijks zijn er vele inwoners van Barendrecht bezig met de verzorging van hun naaste. De SGP-ChristenUnie heeft veel bewondering voor het liefde volle werk van deze groep inwoners.

Zaterdagmiddag 9 november is mevrouw Laging door SGP-ChristenUnie raadslid Martijn van Meppelen Scheppink bedankt voor haar mantelzorg werk. Ze kreeg een verwenpakket dat samengesteld was door de Cadeauwinkel Humanitas Inclusief. Haar man had haar als blijk van waardering opgegeven na aanleiding van de oproep van de SGP-ChristenUnie fractie.

Mevrouw Laging is al 7 jaar fulltime mantelzorgster. Eerst voor ouders en inmiddels voor haar man. Ze heeft haar werk opgezegd om 24 uur per dag, 365 dagen per jaar te kunnen zorgen voor de mensen die haar dierbaar zijn. "Ze verdient veel waardering en respect. Het hele jaar door. Maar in het bijzonder rondom de Dag van de Mantelzorg willen we als SGP-ChristenUnie onze waardering laten blijken voor alle mantelzorgers. Mevrouw Laging staat wat ons betreft dan ook symbool voor alle Barendrechtse mantelzorgers." Aldus Martijn van Meppelen Scheppink.

  Dagelijks zijn vele mantelzorgers in Barendrecht druk met de zorg van echtgenoten, familie, buren en andere zorgvragers. Ze doen dit vrijwillig. Met hun liefdevolle werk, wat niet altijd makkelijk is, geven ze veel aan de samenleving. Ze zijn dan ook een onmisbare schakel in het huidige zorgsysteem.

Meer berichten