Logo deschakelbarendrecht.nl
(foto: Maja Marijana Fotogenic)
(foto: Maja Marijana Fotogenic)

Sfeervol Concert Vivid

BARENDRECHT - Met Concert in Blue heeft de band Vivid haar 40 jaar bestaan gevierd. Op zaterdag 9 november was de BaerneZaal omgetoverd in een sfeervolle ambiance waar de eigen muziek van Vivid  volledig tot haar recht kwam.

Het enthousiaste publiek bestond uit oud-klasgenoten van Calvijn die de schoolband nog steeds blijven volgen en veel muziekliefhebbers en geïnteresseerden die Vivid een warm hart toedragen.
Met de eigen sound van zelfgeschreven nummers weet Vivid het publiek op een verassende manier te boeien. De veelzijdigheid was duidelijk te horen in de 3 verschillende sets die gespeeld werden.

De akoestische set waar de bandleden midden in het publiek in een 'huiskamer' speelden was mede door de directe interactie met het publiek een mooie en intieme setting. De vriendschap tussen drummer Nico Laban, gitarist Arie-Kees Kleinjan, bassist Kees van Wuyckhuyse en zangeres Inge Flohr (Pink) gaat veel verder dan alleen muzikaal en dat maakt de band zo uniek.
Na 40 jaar kunnen ze elkaar nog steeds inspireren en geeft ieder op zijn manier een stukje creativiteit om de Vivid sound te behouden.
Met de belofte van het opnemen van een nieuwe EP kijken de fans alweer uit naar een volgend concert.
 

Meer berichten