Logo deschakelbarendrecht.nl

Woord en Daad houdt verkoopdag

BARENDRECHT – Woord en daad houdt op zaterdag 30 november haar jaarlijkse verkoopdag. De opbrengst is bestemd voor jongeren in Ethiopië.

Het programma 'Sterk voor werk in Ethiopië' pakt de migratie  problematiek in het zuiden van Ethiopië doelmatig aan. Het programma focust op de ontwikkeling van vakonderwijs en werkgelegenheid voor jonge mensen in Ethiopië. Het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft een subsidie verstrekt voor de uitvoering van twee derde van het project.  Het overige deel wil Woord en Daad betalen.

De Verkoopdag wordt van 9.30 tot 14 uur gehouden in het  Dalton Lyceum aan de Zichtwei 1. Bezoekers kunnen hier onder meer terecht voor de wekelijkse boodschappen zoals,

groente, brood, kaas, diverse cadeau artikelen en natuurlijk een bloemetje voor op de tafel.  Kinderen worden beziggehouden in onze kinderhoek.

Verder zijn er een groot aantal standhouders met onder andere modeaccessoires, Zelfgemaakte kettingen, kinderkleding, tassen, sjaals, hobby artikelen, koffie, chocolade en snoeprollen.  Boekhandel Vos uit Sliedrecht is, net als ieder jaar, ook weer aanwezig. Wilt u vooraf uw boekbestelling doorgegeven. Ook slager Bart Adriaanse uit Alblasserdam is weer van de partij met heerlijke producten. Naar hetzelfde mailadres kunt u uw bestelling doorgeven. En tussen de middag is er weer warme vis van Visgilde Leen de Jong uit Barendrecht. Ook zijn er broodjes van Kippie.

Tevens is er een uitgebreide tweedehandsmarkt.  Voor het afgeven van goede, nog bruikbare spullen, kan men terecht bij Gert-Jan de Rooij, Rietgors 153, telefoon 0180 - 44 36 84. Op vrijdagavond 29 november kan men ook zelf spullen bij de school afgeven.

Meer berichten