Logo deschakelbarendrecht.nl

Tijd voor een feestje bij Berkman

BARENDRECHT - De werkzaamheden op en rondom het Berkman tankstation aan de Tuindersweg 36 zijn voorbij en daarom viert Berkman op vrijdag 22 november feest. De hele dag tank je hier met 20 cent korting per liter ten opzichte van de landelijke adviesprijs op alle brandstoffen en maak je bij iedere tankbeurt tussen 10 en 15 uur ook nog eens kans op extra prijzen.

De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de verbouwing van het voorterrein van het tankstation waarbij een nieuwe vloer is geïnstalleerd, nieuwe brandstofpompen zijn geplaatst, meer parkeergelegenheid is gecreëerd en nieuwe stofzuigers zijn geplaatst. Ook is de 'Pitstop' verplaatst naar de voorkant. Zodat je nog gemakkelijker gebruik kunt maken van deze service!

Mede door deze eigen verbouwing en de werkzaamheden van de Gemeente Barendrecht rondom de Tuindersweg was het niet altijd even gemakkelijk om bij Berkman te tanken. Daarom is het op 22 november feest zodat Berkman samen met haar klanten kan vieren dat het tankstation weer open en bereikbaar is. 

Meer berichten