Logo deschakelbarendrecht.nl

Cadeaumarkt Living Expression

BARENDRECHT - Op zaterdag 30 november vindt er een overdekte cadeaumarkt plaats in Barendrecht. Een samenwerking tussen diverse kleine ondernemers uit de omgeving, in het gebouw waar atelier Living Expression huist.
Bezoekers kunnen hier leuke en originele cadeaus voor de feestdagen shoppen. Er staan diverse stands van kleine creatieve ondernemers die veelal handgemaakte producten verkopen. Producten zoals zelfgemaakte kaarsen, met de hand beschilderde etuis, zelfgemaakte sieraden en met de hand geschilderde kerstballen zijn hier verkrijgbaar, maar ook heerlijke gezichtscrèmes en prachtig houtsnijwerk uit Kenia.  Het aanbod is heel divers en ambachtelijk.
Voor de kinderen is er ook een heel leuk programma die dag. Zij kunnen een strippenkaart aanschaffen en daarmee kunnen zij langs diverse leuke activiteiten gaan zoals : geschminkt worden, een workshop schilderen op leer doen, een warme wafel eten, iets grabbelen uit de grabbelton en niet te vergeten een drankje drinken.

Terwijl de kinderen zich vermaken kunnen de volwassenen rondneuzen en even uitrusten met een stukje taart bij de koffie. Er staan diverse zithoeken opgesteld door het gebouw, waar je lekker even kunt genieten van je koffie of thee. De cadeau markt is open van 10 tot 17 uur.

Het adres van deze overdekte cadeau markt is Boerhaavelaan 11 in Barendrecht.

Voor meer informatie over het atelier living expression : www.livingexpression.nl 

Meer berichten