Afbeelding

Top2000 avond bij CultuurLocaal

Algemeen

BARENDRECHT - Na de geslaagde Top2000 avond van 2018 heeft de lichte-muzieksectie van CultuurLocaal besloten ook dit jaar weer een thema-avond aan deze beroemde hitlijst te wijden.

Leerlingen van verschillende docenten werken samen om weer een aantal beroemde popsongs te gaan spelen. Niet alleen lichte-muziekleerlingen doen mee. Voor een aantal nummers heeft coördinator en pianodocent Wim Soeters arrangementen geschreven voor blaas- en strijkinstrumenten. Zo ontstaat er een mooie mix van stijlen en klanken.

Op het programma staan klassiekers als Imagine, Wonderwall, Nothing else matters en Back to black. Het vorig jaar opgerichte Bohemian Popkoor zal uiteraard meedoen. Ook is er een leuke popquiz, waarbij fragmenten uit de lijst der lijsten live worden gespeeld. De presentatie is in de vertrouwde handen van Jos Vis.

De Top2000 avond is op dinsdag 10 december in De Baerne, Buitenlandse Baan 1. Aanvang is om 19.30 uur. Toegang is gratis.

Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met miranda@cultuurlocaal.nl. Inschrijven voor muzieklessen kan via de website www.cultuurlocaal.nl.

Advertenties uit de krant