William Vat.
William Vat. Foto: Fritz Kohle

William Vat in gesprek over aankoop nieuwe keuken

Algemeen

BARENDRECHT - William Vat gaat op donderdag 21 november "Live" van 20 tot 21 uur bij radio Exxact Barendrecht in gesprek over de aankoop en onderhandeling van een nieuwe keuken.
Een nieuwe keuken kopen is altijd spannend. De zoektocht naar een nieuwe keuken begint vaak met ideeën en wensen. Iedereen heeft een ander idee bij zijn of haar droomkeuken. Of dit nu een greeploze keuken, moderne keuken, design keuken of een landelijke keuken is. En hoe onderhandel je over een keuken aankoop? Over afdingen zijn al hele boeken geschreven en kopers ervaren het doorgaans lastig. Laten wij vooropstellen dat onderhandelen over keukens bij ongeveer de helft van de keukenzaken gebruikelijk is. Het is dus niet dat bij een keuken niets van de prijs af kan. Maar welke methodes kun je toepassen om over maximale korting te kunnen onderhandelen in een keukenzaak?
Dit onderwerp gaat William in gesprek met Christian Twiest - Directeur en keukenexpert van Reddy Keukens (tegenover Ikea) Barendrecht. In deze Live "William in gesprek met... "Exxact Barendrecht uitzending staat de muziekkeuze in het teken van the Routte 66 en Americana music.

Advertenties uit de krant